Foto: LETA
Otrdien, 16.decembrī, pulksten 8:25 Talsu novadā pa autoceļu Talsi-Stende-Kuldīga 11.kilometrā 1983.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Citroen Berlingo" slidenos ceļa apstākļos nobraukusi no ceļa un apgāzusies, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Cietusī autovadītāja nogādāta slimnīcā.

Savukārt Engures novadā, autoceļa Sloka-Talsi 38,kilometrā 1967.gadā dzimusi sieviete, kura bija sēdusies pie "Hyundai Tucson" automašīnas stūres, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un nobrauca no ceļa. Pēc nobraukšanas no ceļa automašīna uzbraukusi koka celmam.

Negadījums noticis pulksten 7:45. Cietusī autovadītāja nogādāta slimnīcā.

Arī Salaspils pagasta Rūķīšos pulksten 16:40 notikusi līdzīga avārija. Tur nenoskaidrots vadītājs ar "Volvo" automašīnu nobraucis no ceļa braucamās daļas un apgāzies. Negadījumā cieta 1964.gadā dzimis vīrietis, kurš atteicās no hospitalizācijas, kā arī 1973.gadā dzimis vīrietis, kurš atradās alkohola reibumā un tika nogādāts slimnīcā.

Kopumā otrdien Valsts policija reģistrējusi 80 avārijas, no kurām 45 notikušas Rīgas apkaimē. 15 ceļu satiksmes negadījumos cietuši 17 cilvēki.

Astoņi šoferi pie stūres sēdušies alkohola reibumā, bet 170 autovadītājiem Valsts policijas darbinieki noformējuši administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!