Talsu rajonā sestdien agri no rīta kokā ietriekusies vieglā automašīna un traumas guva visi četri automašīnā braukušie - divi 27 un 19 gadus veci puiši, kā arī 22 un 20 gadus vecas meitenes. Nedēļas laikā tā jau ir otrā šāda avārija, šoreiz, par laimi, bez upuriem
Valsts policijas Preses nodaļā aģentūra BNS uzzināja, ka avārija notikusi ap plkst.6 Valdgales pagastā, ceļa Valdgale - Roja 5.kilometrā.

Policijas pagaidām nav noskaidrojusi, kurš no automašīnā BMW esošajiem to vadījis, taču neizvēloties drošu braukšanas ātrumu, auto ietriecies kokā. Traumas guva un slimnīcā nogādāti visi automašīnā braukušie - 1977.gadā dzimušais Mārtiņš, 1985.gadā dzimušais Ģirts un 1984.gadā dzimusī Jana guva ķermeņa sasitumus, bet 1982.gadā dzimusī Jolanta - smadzeņu satricinājumu.

Rojas tuvumā šonedēļ tā jau ir otrā līdzīga avārija, šoreiz gan bez cilvēku upuriem. Jau ziņots, ka Rojas pagastā trešdienas vakarā kokā ietriecās automašīna "Opel Omega" un bojā gāja visi četri tajā braukušie - 18 līdz 25 gadus veci jaunieši. Arī toreiz automašīnā bija divi puiši un divas meitenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!