Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesā tiesu debatēs par avārijas izraisīšanu ar smagām sekām alkohola un narkotiku ietekmē apsūdzētajam bijušajam Pārdaugavas grupējuma dalībniekam Maksimam Tarnopoļskim prokurore pieprasīja piemērot maksimālo sodu - brīvības atņemšanu uz piecpadsmit gadiem. Par to informēja Tornopoļska advokāts Juris Močuļskis.
Tiesa otrdien pabeidza tiesas izmeklēšanu un tiesu debatēs savu viedokli izteica prokurore. Tiesas sēde turpināsies trešdien, kad runās advokāts. Močuļkis norādīja, ka arī tiesas sēdē Tarnopoļskis savu vainu viņam izvirzītajā apsūdzībā nav atzinis un liecinājis, ka avārijas brīdī nav atradies pie automašīnas stūres.

Jāatgādina, ka jūnija sākumā notikušajā avārijā Lubānas ielā pie Rīgas un Stopiņu pagasta robežas sadūrās četras automašīnas. Negadījumā gāja bojā trīs, bet cieta četri cilvēki, arī Tarnopoļskis. Liecinieki pēc avārijas stāstīja, ka Tarnopoļskis iebraucis pretējā braukšanas joslā un tā izraisījis avāriju. Tarnopoļska asinīs pēc avārijas konstatēja alkoholu, bet vēlāk ekspertīzēs atklāts, ka viņš lietojis arī narkotikas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!