Naktī uz piektdienu Ogres estrādē koncertu sniedza pasaulslavenais dīdžejs Tiesto. Šova laikā Ogres rajona policijas pārvaldes un Ogres novada pašvaldības policijas darbinieki sastādījuši 116 administratīvo pārkāpumu protokolus.
No kopumā sastādītajiem 116 administratīvo pārkāpumu protokoliem, 68 protokoli sastādīti par atrašanos alkohola reibumā sabiedriskā vietā, divi protokoli sastādīti par individuālā darba veikšanu bez atļaujas, 14 protokoli par sīko huligānismu, divi par nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgajām prasībām, portālu "Delfi" informēja Ogres rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Dzintra Dzene.

Pieci protokoli sastādīti nepilngadīgo personu vecākiem par bērna aprūpes pienākumu nepildīšanu, ja tā rezultātā bērns līdz 16 gadu vecumam atradies dzēruma stāvoklī un 24 protokoli par Ogres novada domes saistošo noteikumu pārkāpšanu, galvenokārt par apstāšanās un stāvēšanas aizlieguma zīmju neievērošanu.

Naktī no ceturtdienas uz piektdienu Ogres rajona policijas pārvaldes telpās bija izvietota arī pārvietojamā laboratorija, kurā Valsts SIA Psihiatrijas un narkoloģijas centra, Narkoloģijas palīdzības dienesta darbinieki veica vairāk kā 80 personu pārbaudi, lai noskaidrotu narkotisko vielu klātbūtni viņu organismā.

Ceļu policijas darbinieki aizturējuši trīs personas, kas transportlīdzekļus vadījušas alkohola reibumā, aizturēta viena meklēšanā esoša persona, kā arī uzsākts kriminālprocess saistībā ar narkotiskajām vielām.

Šova laikā valsts un pašvaldības policijas darbinieki, sadarbībā ar Ogres estrādes apsardzi, strādāja pastiprinātā režīmā. Ņemot vērā to, ka koncertu plānoja apmeklēt aptuveni 20 tūkstoši skatītāju, kārtības nodrošināšanai Ogres pilsētā tika pieaicināta speciālā vienība "Alfa", Ceļu policijas biroja speciālā rota, kā arī mobilais vadības centrs jeb pārvietojamā dežūrdaļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!