Foto: stock.xchng

Svētdien Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā uz autoceļa Tīnūži-Koknese ap pulksten 14 pagaidām nenoskaidrots vadītājs nesavaldīja "Mercedes" markas auto, iebrauca grāvī un apgāzās, cieta trīs pasažieri, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Savukārt Mārupē, Daugavas ielā, ap plkst.5:57, "Ford Focus" vadītājs, 1990.gadā dzimis vīrietis, netika galā ar automašīnas vadību kā rezultātā uzbrauca žogam un elektrības skapim. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

 Rucavas novadā kāds 1962.gadā dzimis iereibis vīrietis, vadot motorolleru, nokrita un ar miesas bojājumiem nogādāts slimnīcā.

Savukārt Saldū, Dzirnavu ielas garāžu masīvā, 1984.gadā dzimis vīrietis vadīja motociklu "Yamaha", netika galā ar tā vadību un krita. Miesas bojājumus guva motocikla vadītājs un pasažiere, 1993.gadā dzimusi sieviete. Abi nogādāti slimnīcā.

 Ludzas novada Pildas pagasta Gajevā ap pulksten 19:46 Gajevā nobraucot no ceļa avarēja "VW Passat Variant". Slimnīcā ar sejas traumām ievietota pasažiere, 1997.gadā dzimusi sieviete. 

Kopumā svētdien Latvijā reģistrēti 59 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietis 21 cilvēks.

Par ātruma pārsniegšanu noformēti 187 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!