Foto: Pašvaldības policija

Rīgā, Torņakalnā, 6. augustā aizturēta kāda piedzērusies sieviete par sejas saskrāpēšanu policistam, informēja Rīgas pašvaldības policija.

Policija saņēma informāciju no kāda Torņakalna iedzīvotāja, kurš skaidroja, ka dzīvojamās mājas pagalmā vairākas personas alkohola reibumā skaļi uzvedas, lamājas un traucē naktsmieru.

Apsekojot apkārtni, policijas darbinieki pagalmā satika trīs vīriešus un divas sievietes.

Noskaidrots, ka starp vīriešiem bija radušās domstarpības, tādēļ izcēlies konflikts. Ar vīriešiem veiktas pārrunas un viņi nomierinājušies.

Savukārt viena no sievietēm stiprā alkohola reibumā turpināja skaļi bļaustīties ar cieņu aizskarošiem vārdiem, traucējot apkārtējo iedzīvotāju mieru. Sieviete ignorēja kārtības sargu aizrādījumus un nereaģēja uz policistu lūgumu pārtraukt huligānisko uzvedību, tādēļ tika aizturēta.

Aizturēšanas laikā sieviete kļuva vēl agresīvāka – fiziski pretojās, ar rokām skrāpēja likumsargam seju, ieķērās formas tērpā, norāva policistam piestiprināto kameru un saplēsa atstarojošo vesti.

Pārkāpēja tika iesēdināta aizturēto nodalījumā, turpināja agresīvi bļaustīties un spārdīt durvis ar kājām. Tāpat sieviete nevēlējās izpaust savus personas datus, tādēļ nolemts viņu nogādāt Valsts policijas iecirknī.

Par sīko huligānismu sākts administratīvā pārkāpuma process, piemērojot 250 eiro naudas sodu. Savukārt Valsts policija pārņēma tālāko darbu ar sievieti, kurai draud atbildība arī par nepakļaušanos policijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!