Naktī uz pirmdienu Jelgavas rajonā divās avārijās gājuši bojā trīs cilvēki. Svētdienas naktī ap pulksten 1.20 1964.gadā dzimusī Velga S., būdama alkohola reibumā, uz kādas neapgaismotas ielas notrieca divus cilvēkus - 21 gadus veco rīdzinieci Jeļenu un viņas civilvīru 43 gadus veco jelgavnieku Aleksandru K.
Pēc negadījuma sieviete skaidrojusi, ka braukusi ar ātrumu 40 kilometru stundā ceļa posmā, kurā atļauts braukt ar 50 kilometriem stundā, kad pēkšņi pretimbraucošā automašīna apžilbinājusi viņai acis, tādēļ viņa neesot pamanījusi gājējus.

Policija noskaidro lietas apstākļus, tomēr uzskata, ka, braucot ar tik mazu ātrumu, par kādu runā sieviete, bojā gājušajiem nevarēja nodarīt tik smagus miesas bojājumus, lai iestātos nāve. Notikuma apstākļus noskaidros ekspertīze

Savukārt Platones pagastā ap pulksten 23 uz kāda lauku ceļa automašīnas "Audi 80" vadītājs netika galā ar auto vadību un ieskrēja kokā. Automašīnā atradās pieci jaunieši. Pēc negadījuma auto gandrīz esot pārlūzis uz pusēm, bet jaunieši izsviesti no tā. Negadījumā gājis bojā kāds 23 gadus vecs Platones pagasta iedzīvotājs, bet pārējie jaunieši smagā stāvoklī nogādāti slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!