Foto: DELFI
Traģiskā autoavārija Klidziņā, kurā vairāku automašīnu sadursmē gāja bojā tēvs un viņa četrus gadus vecais dēls, notikusi tāpēc, ka bojā gājušais vīrietis gribējis panākt un pārmācīt kādu citu autovadītāju, kurš nogriezis viņa mašīnai ceļu, vēsta TV5 raidījums "Kriminal+".

Lielā ātrumā avāriju izraisījušajā automašīnā "Chrysler 300 C" sākumā pie stūres atradusies sieva, kura pašlaik turpina ārstēties slimnīcā, stāsta raidījums. Blakus viņai sēdējis piedzēries vīrs, bet aizmugurē gulējis četrus gadus vecais dēls. Ģimene braukusi uz Rīgu.

Sieviete braukusi mierīgi, bet tad ceļu "Chrysler" nogriezusi kāda cita automašīna, par ko vīrs ļoti saniknojies un pieprasījis, lai viņu laiž pie stūres. Sieva nav strīdējusies un vecāki samainījušies vietām. Vīrs sācis dzīties pakaļ viņu tik ļoti saniknojušajam vadītājam un ātrums drīz sasniedzis 170 kilometrus stundā.

Sieva sākusi kliegt, lai laulātais pārtrauc pārgalvīgo braukšanu, kam kungs nav paklausījis. Trakais skrējiens beidzās, kad priekšā parādījās uz 90 kilometriem stundā braucošs "Audi", bet pa pretējo joslu pretī nāca busiņš, skaidro raidījums.

"Chrysler" ietriecās "Audi" un tad pretī braucošajā "Volkswagen" busiņā. "Delfi" jau vēstīja, ka trieciena rezultātā "Chrysler" pārlūza uz pusēm. Tēvs un dēls gāja bojā, bet vēl četri cilvēki guva nopietnus ievainojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!