Foto: Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 98 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši septiņi cilvēki, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Krista Andersone.

Visvairāk cietušo reģistrēts Rīgā un tās apkārtnē – pieci. No tiem trīs bijuši gājēji un viens bija velosipēdists. Vēl viens velosipēdists ceļu satiksmes negadījumā cietis Vidzemes reģionā.

Aizvadītajā diennaktī avāriju visvairāk bijis Rīgas reģionā – 59. Vidzemē reģistrēti 14 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē – 11, Latgalē – astoņi, bet Kurzemē – seši.

Kopumā ceļu satiksmes jomā trešdien pieņemti 368 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 148 par ātruma pārsniegšanu, četri par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un trīs par agresīvu braukšanu.

Divus dzērājšoferus policija pieķērusi Vidzemes reģionā, savukārt pa vienam autovadītājam pie automašīnas stūres reibumā pieķerts arī galvaspilsētā un Latgalē.

Visi trīs protokoli par agresīvu braukšanu izrakstīti autovadītājiem Rīgas reģionā.

Jau vēstīts, ka ceturtdienas rītā veidojas apledojums uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Kurzemē, Vidzemē un Latgalē, tāpēc daudzviet ir apgrūtināta braukšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!