Vakar, 15.decembrī, notikuši trīs satiksmes negadījumi, kuros automašīnas notriekušas gājējus un aizbraukušas no notikuma vietas, neziņojot par to policijai.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka Rīgas rajona Mārupes pagastā, Plieņciema ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca apmēram 60-70 gadus vecu vīrieti. Cietušais, kura personība pagaidām nav noskaidrota, no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Ogres rajona Jumpravas pagastā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 14 gadus vecu pusaudzi un no notikuma vietas aizbrauca. Cietušais ar diagnozi - smadzeņu kontūzija - nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Lomanosova ielā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju, 1979.gadā dzimušo Ilonu, un no notikuma vietas aizbrauca. Sieviete nogādāta slimnīcā ar diagnozi - iegurņa kaula lūzums, kreisā pleca lūzums, galvas sasitums.

Savukārt Rīgas rajonā uz autoceļa Rīga-Sigulda ap plkst.19.50 automašīna "Opel Astra Caravan", kuru vadīja 1970.gadā dzimusī Vita, uzbrauca apmēram 30-35 gadus vecam vīrietim, kurš negadījuma vietā no gūtajām traumām nomira. Policijas darbinieki noskaidro bojāgājušā personību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!