Foto: DELFI
Brasas cietuma Drošības daļas darbiniekiem šonedēļ izdevies novērst nelegālu aizliegto priekšmetu piegādi ieslodzītajiem - trīs vīrieši ar makšķerauklas palīdzību cietumniekiem mēģināja nogādāt mobilos tālruņus, šļirces un citas lietas, taču viņi tika pamanīti un aizturēti.


Ieslodzījuma vietu pārvaldē informēja, šonedēļ diennakts tumšajā laikā trīs vīrieši pie Brasas cietuma mūriem gatavojās ieslodzītajiem nodot saini ar neatļautām vielām. Sūtījumu vīrieši bija iecerējuši nogādāt līdz cietumniekiem ar makšķerauklas palīdzību.

Tomēr vīriešu neatļautās aktivitātes pamanīja Brasas cietuma Drošības daļas darbinieki, kuri vienu no likumpārkāpējiem uzreiz aizturēja, bet pārējiem diviem izdevās aizbēgt.

Kamēr aizturētais tika pratināts, cietuma darbinieku personīgajām mašīnām kāds izsita stiklus. Aizdomas krita uz abiem aizbēgušajiem vīriešiem. Viņu personības tika noskaidrotas un informācija nodota Valsts policijai, kas aizdomās turamos izsludināja meklēšanā. Drīz pēc tam arī viņus izdevās aizturēt.

Sainī, kuru vīrieši mēģināja nogādāt ieslodzītajiem, bija iepakoti 13 mobilie tālruņi, trīs telefonu akumulatori un četri lādētāju uzgaļi, kā arī 12 medicīniskās šļirces un divi iepakojumi fenazepāma.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!