Foto: LETA

Jūrmalas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis pirmssvētku dienās izraisījis nelielu ceļu satiksmes negadījumu, ar savu automašīnu atpakaļgaitā iebraucot citā spēkratā, apliecināja pats Jūrmalas mērs.

Viņš skaidroja, ka nepamanīja, ka, braucot ārā no veikala stāvvietas, bija iebraucis citā automašīnā. Pēc pusstundas viņam esot piezvanīts no Valsts policijas (VP) un viņš esot aizbraucis uz policiju, kur izgājis ekspertīzes un uzrakstījis paskaidrojumus.

"Es tiešām nejutu, ka kaut kas ir noticis. Manai mašīnai nekādas pēdas nebija, bet es nenoliedzu, ka tā varētu būt noticis," sacīja Truksnis.

VP pārstāve Simona Grāvīte, nenorādot iesaistīto personu vārdus, informēja, ka 23. decembrī VP reģistrējusi negadījumu Jūrmalā, Vidus prospektā, kur ap plkst. 17 kāds automašīnas "Kia Sportage" vadītājs uzbrauca stāvošai automašīnai "Range Rover" un no notikuma vietas aizbrauca, bet pēc pāris stundām vainīgais autovadītājs vērsās policijas iecirknī.

Automašīnas vadītājs tika nogādāts medicīnas iestādē ekspertīžu veikšanai. Patlaban policija skaidro notikušā apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!