Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Naktī uz trešdienu, ap pulksten 1.20, kāds vīrietis Tukuma degvielas uzpildes stacijā uzvedās agresīvi, konfliktēja ar pārdevējiem un atvēra alkoholiskā dzēriena pudeli un dzēra, rezultātā tiekot pie 350 eiro soda, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā (VP).

Kā liecina sākotnējā informācija, Tukumā kādā degvielas uzpildes stacijā vīrietis konfliktēja ar pārdevēju un citiem apmeklētājiem, bija agresīvs un lamājās ar necenzētiem vārdiem.

Tirdzniecības telpās viņš patvaļīgi atvēra alkoholiskā dzēriena pudeli un dzēra, neskatoties uz darbinieku aizrādījumu, ka pēc pulksten 22 nav atļauts tirgot alkoholiskos dzērienus.

Policijā par sabiedriskās kārtības traucēšanu, pārkāpjot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot komersanta darbu, kā arī par alkoholisko dzērienu lietošanu sabiedriskā vietā sākti divi administratīvā pārkāpuma procesi. Vīrietim piemēroti naudas sodi 250 un 100 eiro apmērā.

Kopumā pagājušajā diennaktī VP Tukuma iecirknī saņemta informācija par 21 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti septiņi administratīvo pārkāpumu lēmumi.

Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!