Foto: LETA
Pirmdien no rīta, ap pulksten 4.00 SIA "Nītava" liellopu fermas "Straume" lopkopji kūtī mirušu atrada savu 1981. gadā dzimušo kolēģi, vēsta laikraksts "Neatkarīgās Tukuma Ziņas".

Traģisko notikumu izmeklē policija.

Nelaiķa darba biedri laikrakstam pauduši aizdomas, ka vīrietis ir noslepkavots. Lopkopis, kurš no rīta bija uzgājis kolēģa līķi, domā, ka kolēģis nosists, jo vietā, kur gulējis, viņam nav bijusi vajadzība būt.

Kolēģi mirušo raksturojuši kā nedaudz īpatnēju, bet labsirdīgu, strādīgu cilvēku, kas citiem uzticējies, tāpēc ne vienreiz vien viņam nodarīts pāri. Alkoholu viņš nelietojis un arī nesmēķējis.

Sākotnēji par vardarbīgo nodarījumu – aizdomās par slepkavības izdarīšanu – aizturēti divi Degoles pagasta iedzīvotāji, kas strādā fermā, vēlāk gan izmeklēšanā noskaidrots, ka nav notikusi slepkavība, bet gan cietušajam nodarīti viegli miesas bojājumi. Nāve to dēļ nav iestājusies, tas noticis, cietušajam aizrijoties ar pārtiku.

Tas, ko abiem aizturētajiem, iespējams, inkriminēs – palīdzības nesniegšana, atstājot cietušo bezpalīdzīgā stāvoklī, norāda laikraksts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!