Foto: F64
Policija Rīgā trešdien aizturējusi kādu Tukuma iedzīvotāju, kuru tur aizdomās vecāka gadu gājuma sieviešu aplaupīšanā, portālu "Delfi" informēja Rīgas reģiona policijas pārstāve Daiga Kondrāte.

Rīgas reģiona policijā reģistrēti vairāki gadījumi, kad sievietēm uz ielas no rokām izrautas somiņas. Viens šāds gadījums notika 14.augustā Melnsila ielā, kur kāds vīrietis uz ielas sirmgalvei mēģināja izraut somiņu. Sieviete pretojās uzbrucējam, taču vīrietis nogāza viņu zemē, iesita un, izrāvis somiņu, aizbēga.

Vīrietis pensionārei nolaupīja tikko saņemto pensiju un mobilo tālruni, kas atradās somiņā.

Policijā par šo gadījumu sākts kriminālprocess un izsludināts meklēšanā iespējamais vainīgais. Trešdien Rīgas pašvaldības policija, pārbaudot kādu aizdomīgas uzvedības vīrieti, secināja, ka viņš tiek meklēts par likumpārkāpumiem Rīgā un Tukumā. Ceturtdien tiesa lemj par drošības līdzekļa piemērošanu aizdomās turētajam vīrietim.

Policijai ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais vīrietis pastrādājis vairākas līdzīgas laupīšanas, tādēļ aicina citus cietušos vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!