Foto: DELFI

Otrdienas rītā uz autoceļa Rīga-Daugavpils pie Ķeguma noticis smags ceļu satiksmes negadījums, kurā cietušas piecas automašīnas un ir divi bojāgājušie, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Avārijas dēļ pilnībā bija slēgta satiksmes plūsma. Pulksten 13:10 transporta kustība pilnībā atjaunota, informēja policijā.

Kā portālam "Delfi" iepriekš pastāstīja Valts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Diāna Lūkina, avārija notikusi pie Ķeguma ap plkst.7:44.

Sākotnējā policijas informācija liecināja, ka negadījumā iesaistītas piecas automašīnas, kuras nobraukušas no ceļa braucamās daļas un iebraukušas grāvī.

Kā portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Viktorija Gribuste, plkst.07:10 dienests saņēma informāciju par avāriju uz autoceļa Rīga-Daugavpils, starp Lielvārdi un Ķegumu.

Dodoties uz notikuma vietu, uz slidenā ceļa ugunsdzēsības autocisterna iekļuva ceļu satiksmes negadījumā, kurā kopumā sadūrās divas smagās un trīs vieglās automašīnas.

Negadījuma rezultātā vienā no vieglajām automašīnām bija iespiesti trīs cilvēki, kurus ugunsdzēsēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību atbrīvoja no avarējušās automašīnas. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā gāja bojā divi cilvēki un cieta trīs cilvēki, tostarp divi ugunsdzēsēji.

VUGD aicina iedzīvotājus būt ļoti uzmanīgiem uz autoceļiem, kas ir apledojuši.

Pēc avārijas seku likvidēšanas VUGD izvērtēs notikušā apstākļus.

VUGD izsaka līdzjūtību bojā gājušo tuviniekiem.

Valsts policijas aicina autovadītājus izvēlēties drošu braukšanas ātrumu un braukt uzmanīgi, jo ceļi ir apledojuši.

Tāpat satiksmes dalībnieki aicināti izvēlēties citu braukšanas maršrutu, lai apbrauktu negadījuma vietu.




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!