Foto: DELFI Aculiecinieks
Šonakt ugunsgrēkā Jelgavā gājis bojā apmēram 50 gadus vecs vīrietis, portāls "Delfi' uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu uz Emīla Dārziņa ielu Jelgavā,VUGD saņēma plkst. 2.45. Tur ugunsgrēks bija izcēlies šķūņa ēkā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka 10 kvadrātmetru platībā deg viena no šķūņa telpām. Plkst. 3.55 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz ugunsgrēkiem, kuros dega atkritumi, sadzīves priekšmeti, mēbeles, divi tvaika nosūcēji, elektrības sadales skapis, sodrēji četru ēku dūmvados, dzīvojamās mājas ārdurvis un pirts.

Saistībā ar aizvadītajā diennaktī esošo lielo vēju, ugunsdzēsēji glābēji saņēma 12 izsaukumus – lielākoties glābēju palīdzība bijusi nepieciešama, lai aizvāktu pār ceļa braucamajām daļām aizlūzušus kokus un visvairāk izsaukumi saņemti tieši no Rīgas reģiona apkārtnes.

Kopumā laika posmā no 27.decembra plkst. 6.30 līdz 28.decembra plkst. 6.30, VUGD saņēma 44 izsaukumus – 16 uz ugunsgrēku dzēšanu un 25 uz glābšanas darbiem, bet trīs no izsaukumiem bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!