Vakar ugunsgrēkos Latvijā cieta trīs cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Šonakt ap pusnakti Liepājā, koka dzīvojamā mājā Mālu ielā 3, neuzmanīgi rīkojoties ar uguni, aizdegās gaitenis. No ugunsnelaimes ugunsdzēsēji izglāba 22 un 40 gadus vecus vīriešus, kuri ar grieztām brūcēm un apdegumiem tika ievietoti slimnīcā.

Savukārt vakar pēcpusdienā Daugavpilī, dzīvojamā mājā Dzelzceļa ielā 5, neuzmanīgas smēķēšanas rezultātā kādā dzīvoklī aizdegās dīvāns. Ugunsdzēsēji no dzīvokļa iznesa 1958.gadā dzimušu vīrieti, kurš bija saindējies ar dūmiem.

Valkas rajona Jērcēnu pagasta "Pūpolos" vakar plašu ugunsgrēku izraisīja zibens. Šajā saimniecībā nodega saimniecības ēka 200 kvadrātmetru platībā, kā arī aizdegās dzīvojamā māja.

Plašs ugunsgrēks pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ vakar izcēlās Saldū, Bērzu alejā 18/20, kur dega SIA "Alksnītis" gaļas pārstrādes cehs. Uguns bija apņēmusi uzņēmuma ražošanas cehu 300 kvadrātmetru platībā un saimniecības ēkas jumtu 60 kvadrātmetru platībā.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka ugunsgrēka iemesli pašlaik tiek noskaidroti. Uzņēmumam nodarīts materiālais zaudējums 45 000 latu apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!