Foto: DELFI
Trešdien avārijā uz Talsu – Jūrmalas šosejas gāja bojā kāds vīrietis un sieviete, portālu "Delfi" informēja policijā.

Avārija notika ap pulksten 15:30 Talsu novada Laucienes pagastā, kad ceļu savā starpā "nesadalīja" automašīnu "Audi 80" un "Audi A3" vadītāji. Nelaimē bojā gāja 1945.gadā dzimis vīrietis un 1951.gadā dzimusi sieviete. Vēl trīs cilvēki avārijā cieta un nogādāti slimnīcā.

Trešdien notikušas arī vairākas avārijas ar cietušajiem. Grobiņas pagastā kāds 1968.gadā dzimis vīrietis nenovaldīja mikroautobusu "Sprinter" un iebrauca grāvī. Negadījumā cieta piecas 1957.gadā, 1944. gadā, 1984. gadā, 1968. gadā un 1948. gadā dzimušas sievietes.

Negadījumā cietis arī kāds motocikla vadītājs. Kuldīgas novada Vārmes pagastā kāda motocikla "Java 350" vadītājs, kurš pie spēkrata stūres bija sēdies bez tiesībām, ietriecās traktorā. Motocikla vadītājs ar ribu lūzumu, liesas bojājumu, vēdera traumu un citām traumām nogādāts slimnīcā.

Jelgavas novada Līvbērzes pagastā negadījumā cieta kāds 1954.gadā dzimis velosipēdists. Vīrietis ar velosipēdu iebrauca pretējās braukšanas joslā un sadūrās ar automašīnu "Scania R 580". Cietušais nogādāts slimnīcā.

Kopumā trešdien reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cieta 22 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!