Foto: LETA

Ogres novadā pirmdien avarēja mikroautobuss ar septiņiem cilvēkiem, avārijā ir viens bojāgājušais un divi cietušie, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Avārija notika uz autoceļa Koknese-Tīnūži. Autobuss iebrauca grāvī un apgāzās uz sāniem. Sieviete bija pakļuvusi zem spēkrata, un kad glābēji auto pacēla, mediķi konstatēja viņas nāvi.

Negadījumā ir divi cietuši cilvēki, kuri no automašīnas bija izkļuvuši paši saviem spēkiem. Kopumā automašīnā brauca septiņi cilvēki, liecina VUGD informācija.

Valsts policijas sniegtā informācija liecina, ka plkst.16.44 Krapes pagastā automašīna "VW Caravella" nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā gāja bojā 1962.gadā dzimusi sieviete, bet Ogres slimnīcā tika nogādāta 1962.gadā dzimusi sieviete un 1987.gadā dzimis vīrietis.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola pastāstīja, ka cietusī sieviete guvusi galvas un mugurkaula traumu, kā arī pleca izmežģījumu vai lūzumu. Savukārt vīrietim mediķi konstatējuši galvas traumu un rokas lūzumu.

Bojā gājušās sievietes gūtās traumas nav bijušas savienojamas ar dzīvību.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!