Pagaidām nezināmas personas naktī uz ceturtdienu uz Baltās ielas Rīgā netālu no dzīves vietas nogalinājušas 30 gadus veco Rīgas veterinārās pārvaldes priekšnieku Artūru Fokinu, BNS apstiprināja Valsts policijā.
30 gadus vecais Fokins nogalināts ap plkst.2 ar šāvienu sirds apvidū, kad nolicis savu automašīnu stāvlaukumā un devies uz mājām. Viņam uzbrukuši pagaidām nezināmi noziedznieki.

Rīgas Galvenās policijas pārvaldes preses sekretārs Krists Leiškalns BNS nevarēja pateikt, ar ko Fokins nodarbojies. Tāpat Leiškalns nezināja sacīt, kādu traumu dēļ atrastais miris un kādas versijas par notikušo izvirzījusi policija.

Viņš piebilda, ka par notikušo ir ierosināta krimināllieta.

Netiek izslēgta iespēja, ka uzbrukums ārstam noticis pēc pasūtījuma. Tāpat tiek pieļauts, ka notikušais ir parasta laupīšana ar smagām sekām.

Pārvaldē BNS sacīja, ka bijuši gadījumi, kad pārvaldes darbiniekiem draudēts. Tomēr attiecībā pret Fokinu tas nevarot būt, jo BNS sarunas biedrs vēl nesen bija ar Fokinu ticies un viņš nav bijis ne nomākts, ne stāstījis, ka viņam būtu draudēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!