Foto: LETA

Terehovas robežkontroles punktā par viltotas transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības izmantošanu aizturēts no Latvijas ar automašīnu izceļojošs Baltkrievijas pilsonis, portāls "Delfi" uzzināja robežsardzē.

Par viltotu dokumentu izmantošanu uzsākts kriminālprocess. 1975.gadā dzimušais vīrietis ievietots Valsts policijas īslaicīgas aizturēšanas vietā.

Uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi konstatēti kopumā 18 ārzemniekiem

Terehovas, Pāternieku, Silenes un Lidostas „Rīga" robežkontroles punktos uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi konstatēti 13 Baltkrievijas, 4 Ukrainas un 1 Kirgizstānas pilsonim. Personas, uzturoties Latvijā, bija pārkāpušas kādu no Šengenas robežu kodeksa 5.pantā un Imigrācijas likuma 4.pantā minētajiem nosacījumiem.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 5 personām - 4 Lietuvas un 1 Igaunijas pilsonim.

Transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas konstatējušas pārkāpumus 6 personām - 3 Krievijas, 1 Latvijas, 1 Lietuvas un 1 Tadžikistānas pilsonim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!