Ceturtdien, 11. jūnijā, uz Sigulsas šosejas avarējušas piecas automašīnas, pēc sadursmes slimnīcā nonākot pieciem cilvēkiem, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Savukārt divu avārijā cietušo cilvēku izkļūšanai no viena no avarējušajiem spēkratiem bijusi nepieciešama ugunsdzēsēju palīdzība. Kā portālam "Delfi" norādīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), divi cilvēki bijuši iespiesti vienā no automašīnām.

Negadījums noticis pulksten ceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža 26. kilometrā. Tur sadūrušās 1974. gadā dzimuša vīrieša vadīts "Volvo" spēkrats, 1977.gadā dzimuša vīrieša vadīta "Opel" automašīna, 1983. gadā dzimuša vīrieša stūrēts "Ford" spēkrats, kā arī 1993. gadā dzimušas jaunietes vadīts "Rover" spēkrats un 1971. gadā dzimuša vīrieša vadīts "Volkswagen".

Pulksten 17.33 izsaukumu uz avārijas vietu saņēmis ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD). Kā skaidro ugunsdzēsēji, piecu automašīnu sadursmē automašīnā bijuši iespiesti divi cilvēki. Dienesta darbinieki ar hidraulisko instrumentu palīdzību cilvēkus atbrīvojuši un nodevuši neatliekamās medicīniskās palīdzības darbiniekiem.

Pēc sadursmes slimnīcā nogādāti "Opel" vadītājs un "Rover" automašīnas vadītāja, savukārt "Volkswagen" šoferis no hospitalizācijas atteicies. Tāpat avārijā cietuši automašīnu pasažieri - 1997. gadā dzimis jaunietis un divas 1971. gadā dzimušas sievietes. Cietušie pasažieri nogādāti slimnīcā.

Kā portālam "Delfi" iepriekš norādīja Valsts policijā, uz autoceļa notiek remontdarbi, un satiksme ir lēnāka. Kāds kravas auto neesot spējis noreaģēt, un ietriecies priekšā esošajās automašīnās.

Kopumā ceturtdien reģistrētas 84 avārijas, no kurām 42 notikušas Rīgā. 11 satiksmes negadījumos cietuši 18 cilvēki.

Desmit šoferi pie stūres pieķerti esot reibumā, bet 241 autovadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!