Foto: Valsts policija

Vidzemē uz Tallinas šosejas trešdien, 16.jūlijā, smagā avārijā gājuši bojā četri cilvēki, bet viens nogādāts slimnīcā, apstiprināja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Sintija Virse.

Negadījums noticis šosejas 55.kilometra krustojumā ar ceļu Dūči-Limbaži. Sākotnējā informācija liecina, ka apvidus automašīna nav palaidusi pa galveno ceļu braucošo kravas automašīnu un tā rezultātā notikusi avārija.

Negadījumā gājuši bojā četri cilvēki, bet deviņus gadus vecs bērns nogādāts slimnīcā. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša pastāstīja, ka bērns ar politraumu nogādāts slimnīcā Rīgā. Bērns bijis pie samaņas.

Satiksme notikuma vietā pēc negadījuma bija daļēji ierobežota.

Latvijas Televīzija (LTV) trešdien ziņoja, ka labiekārtotajā ceļa posmā autovadītājiem zūdot modrība, kā rezultātā bieži notiek avārijas.

Policijas Vidzemes reģiona pārvaldes patruļpolicijas nodaļas priekšnieks Jānis Lūks LTV sacīja, ka "noteikti vērsīsimies pie "Latvijas Valsts ceļiem" ar ideju samazināt ātrumu uz abām pusēm šajā ceļa posmā". Turklāt viņš norādīja uz nepieciešamību redzamākas padarīt ceļazīmes "Dodiet ceļu!".


Kopumā šogad ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā 95 cilvēki, kas ir par 13 cilvēkiem vairāk nekā pērn identiskā laika posmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!