Ceturtdien policija veica reidu dažādās Rīgas Latgales priekšpilsētas tirdzniecības vietās un atklāja lielu daudzumu bezsaimnieka cigarešu un spirta, ko tirgoņi bija atstājuši, uzzinot par policistu aktivitātēm.
Kā aģentūrai LETA sacīja Rīgas Galvenās policijas pārvaldes preses centrā, kopumā reida laika pārbaudītas 28 tirdzniecības vietas, sastādīts 21 administratīvā pārkāpuma protokols un 20 cilvēki aizturēti.

Lubānas ielas vairumtirdzniecības tirgū tika atrastas 2340 paciņas dažādu marku cigarešu un 30 litri spirta, ko bija pametuši bēgošie nelegālās preces tirgoņi.

Tirgus teritorijā tika aizturēti trīs cilvēki, kuri bez attiecīgas licences nodarbojās ar cigarešu tirdzniecību. Policija pie diviem vīriešiem un kādas sievietes atrada 162 paciņas dažādu cigarešu.

Par nelikumīgo uzņēmējdarbību vīrieši tika aizturēti un viņiem tika piespriests administratīvais apcietinājums, bet sievietei sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu.

Savukārt Doles tirgū kāds bija aizmirsis sešus litrus spirta.

Kā atzīmēja policija, reida laikā tika aizturēts arī viens Krievijas pilsonis, kurš Latvijā jau no 1995.gada uzturējies nelikumīgi. Vīrietis nodots imigrācijas dienestam.

Reidu Latgales priekšpilsētā rīkoja RGPP 23.nodaļas darbinieki sadarbībā ar Ekonomikas policiju un Rīgas Pašvaldības policiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!