Foto: LETA

Ceturtdien ap pulksten 14:15 Valkā notikusi laupīšana SEB bankas Valkas klientu apkalpošanas centrā, vēsta vietējais laikraksts "Ziemeļlatvija".

Vidzemes reģiona pārvaldes Prevensijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma laikrakstu "Ziemeļlatvija" informējusi, ka laupītājs ir aptuveni 20 - 30 gadus vecs, 175 - 180 centimetrus garš, kalsnas miesas būves. Viņš bija ģērbies gaišas krāsas sportiska stila jakā, kājās gaišas krāsas bikses (iespējams džinsa auduma), gaišās sporta kurpēs. Galvā viņam bija cepure ar nadziņu, uz muguras neliela mugursoma, rokās mape.

"SEB bankas" Vidzemes reģiona vadītājs Kaspars Markss "Ziemeļlatvijai" apstiprinājis laupīšanas faktu, norādot, ka cilvēki negodīgā ceļā gribēja iegūt naudu. "Apsardze ātri noreaģēja, turpmāko procesu vada policija," sacījis Markss.

"Ziemeļlatvijas" rīcībā esošā neoficiāla informācija liecina, ka bankā risinājušies amerikāņu spriedzes filmai līdzīgi notikumi. Laupītājs bankas darbiniecei piedraudējis ar ieroci un pavēlējis atdot visu naudu. Vīrietim ar laupījumu, visticamāk, caur Cimzes kapiem izdevās aizbēgt.

Visus, kas var sniegt kādu informāciju par notikušo laupīšanu vai ievērojuši bankas apkārtnē vai pilsētā aizdomīgu personu, policija lūgusi informēt, zvanot pa tālruni 110 vai personīgi vēršoties policijas iecirknī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!