Foto: F64
25. decembra naktī policija saņēmusi informāciju, ka dzīvoklī Valkā ar nazi nodarīti miesas bojājumi kādam vīrietim. Cietušais nogādāts medicīnas iestādē, bet aizdomās par noziedzīgo nodarījumu aizturēts vīrietis un divi jaunieši, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

25. decembra naktī policijas darbinieki no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta saņēma informāciju, ka Valkā kādā dzīvoklī atrodas vīrietis ar durtu brūci. Notikuma vietā konstatēts, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā vīrietim izcēlies konflikts ar paziņām. Strīds beidzies ar miesas bojājumu nodarīšanu, iedurot ar nazi. Cietušais nogādāts slimnīcā medicīniskās palīdzības sniegšanai, bet iespējami vainīgās personas pameta notikuma vietu.

Tajā pašā naktī policija noskaidrojusi iespējamās vainīgās personas. Tie bijuši 1981. gadā dzimis vīrietis, kā arī 2002. gadā un 2003. gadā dzimuši jaunieši. Policija noskaidrojusi, ka jaunieši devušies prom no dzīvokļa, bet vēlējušies turpināt izklaidēties, tāpēc aizdedzinājuši divus šķūņus Valkā, Poruka ielā un Raiņa ielā.

Saistībā ar notikušo Valkas policijā sākti kriminālprocesi par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību, kā arī par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu.

Policija turpina lietas izmeklēšanu. Policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri nepalika vienaldzīgi un ziņoja par redzēto Valkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!