Foto: LETA

Naktī uz svētdienu ap pulksten 2.20 Carnikavas novadā, autoceļa Rīga (Baltezers) – Igaunijas robeža (Ainaži) 16. kilometrā (pagrieziens uz Gauju) notika ceļu satiksmes negadījums, kurā gāja bojā šobrīd nenoskaidrots gājējs - aptuveni 35 gadu vecs vīrietis. Valsts policija lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus.

Par notikušo ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 260. panta otrās daļas, proti, par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts smags miesas bojājums vai tā izraisījusi cilvēka nāvi. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Bojā gājušā vīrieša pazīmes: vidēja auguma, ap 160 cm, kalsnas miesasbūves. Bija ģērbies pelēkas krāsas šortos, pelēkas krāsas maikā un kājās bija melnbalti "Nike" sporta apavi.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojs lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus, kā arī personas, kuras var sniegt jebkādu informāciju par bojā gājušo, zvanot policijai pa tālruņa numuru 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!