Naktī no otrdienas uz trešdienu Vecrīgā noticis kautiņš starp gājējiem un taksometra vadītājiem, informē Rīgas Pašvaldības policijā.
Rīgas Pašvaldības policijas Centra rajona pārvaldes darbinieki naktī no Videonovērošanas centra saņēma informāciju, ka Vecrīgā, Skārņu ielā notiek kautiņš, kurā iesaistīti vairāki cilvēki.


Ierodoties norādītajā adresē, tika sastapti divi vīrieši, kuri paskaidroja, ka viņiem ir uzbrukuši un viņus piekāvuši taksometru vadītāji. Vīrieši skaidroja, ka uzbrukums noticis pēc tā, ka vienam taksometra vadītājam tika aizrādīts par agresīvu braukšanu Vecrīgas teritorijā. Kautiņā ir iesaistījušies arī citu taksometru vadītāji.


Notikuma vietā atradās taksometra vadītājs - 1980.gadā dzimušais Deniss, kurš sniedza pretējas liecības, apgalvojot, ka viens no vīriešiem pēkšņi izlecis viņa vadītā taksometra priekšā, kā rezultātā viņš bija spiests strauji bremzēt. Taksometra vadītājs aizrādījis vīriešiem, bet tie viņam uzbrukuši.


Ņemot vērā, ka vīriešiem - 1986.gadā dzimušajam Jurijam un 1983.gadā dzimušajam Oļegam bija nodarīti miesas bojājumi, tika izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki, kuri vīriešus nogādāja slimnīcā.


Kautiņā ieskaitītajām pusēm ieteikts griezties Valsts policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!