Foto: PantherMedia/Scanpix
Ļoti nepatīkams incidents ar laimīgām beigām Adventa laikā piedzīvots Ventspilī – tur, atgriežoties savā dzīvoklī Dzintaru ielā, mājokļa īpašnieks konstatējis, ka viņa dzīvoklī pabijuši zagļi un no tā pazudis mājas sesks Pičuks.

Vairāk nekā nedēļu pēc zādzības Pičuka saimnieks Modris saņēmis ziņu, ka kāds vientuļš sesks manīts klīstam pa Talsu ielu. Saimnieks devies uz šo vietu un pēc rūpīgas meklēšanas atradis pazudušo sesku pie kādas mājas sliekšņa, kur viņš slēpies tūjās.

Ļaundari, atspiežot mājokļa durvis, dzīvoklī iekļuvuši laikā no 6. decembra vakara līdz 7. decembra rītam, vēsta "Ventas Balss".

No dzīvokļa līdz ar Pičuku pazudis arī televizors, portatīvais dators, dekodera pults un īpašā dizaina viena lata monētas, tādēļ atkrīt versija, ka pazudušais mājas sesks brīvsolī devies "uz savu galvu".

Ļaudis laimīgi atrastā seska saimniekam stāstījuši, ka redzējuši, ka kādi cilvēki izmet Pičuku no dzīvokļa. Tas vedinājis uz domām, ka zagļi nozagto dzīvnieciņu izmetuši, jo mājas seski ir grūti audzināmi un svešiniekiem mēdz kost. 


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!