Ventspilī uz aizdomu pamata par atkārtotu narkotiku tirdzniecību aizturētas sievietes dzīvoklī atrasti 39 folija iepakojumi ar marihuānu, informēja Ventspils pilsētas un rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Dzidra Šķute.
1965.gadā dzimušo Tatjanu Z. narkotiku apkarošanas inspektori sadarbībā ar pašvaldības policiju ceturtdien ap pulksten 21.30 aizturēja Fabrikas ielā 2a. Viņas dzīvoklī atrastās marihuānas precīzu daudzumu pagaidām vēl precizē.

Tatjana Z. par analogu noziegumu aizturēta arī 2001.gadā, bet toreiz pie viņas atrada mazāku daudzumu marihuānas. Pirms gada 2002.gada februārī sievietei piesprieda divus gadus nosacīta soda ar pārbaudes laiku uz trijiem gadiem. Savukārt pašreiz, pēc izmaiņām krimināllikumā, viņu var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 12 gadiem, norādīja Šķute.

Saistībā ar narkotisko vielu nelegālu apriti šogad Ventspilī tā ir pirmā ierosinātā krimināllieta. Pagājušajā gadā Ventspilī ierosinātas 17 ar narkotikām saistītas krimināllietas, no kurām 13 bijušas par narkotisko vielu tirdzniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!