Rīgas pašvaldības policija publicējusi video, kurā redzams, kā kopā ar Valsts policiju un Igaunijas policiju Rīgā aizturējusi vīrieti, kuru Igaunijas likumsargi tur aizdomās par bruņotu laupīšanu kādā juvelierveikalā.

Aptuveni piecas minūtes pirms autobusa pienākšanas galastacijā, Rīgas pašvaldības policisti saņēma informāciju, ka steidzami jādodas uz autoostu. Vistuvāk tajā brīdī bija RPP Centra pārvaldes ekipāža, kuri autoostā ieradās vien divarpus minūšu laikā. Notikušā apstākļi tika noskaidroti tikai īsi pirms policisti ieradās galapunktā.

RPP darbinieki aizkavēja autobusu līdz ieradās Valsts policijas darbinieki, kuriem bija meklētās personas fotoattēls. Pēc fotogrāfijas vīrietis tika atpazīts un aizturēts.

Ziņots, ka pašlaik 1973. gadā dzimušais vīrietis ir apcietināts un ir plānots, ka tuvākajā laikā viņš tiks izdots Igaunijai. Kaimiņvalstī attiecībā pret viņu tiks veikta tālākā izmeklēšana, skaidroja Valsts policijā.

Policijas preses pārstāvis Dairis Anučins norādīja, ka Valsts policija sadarbosies arī turpmāk un nepieciešamības gadījumā būs gatava sniegt nepieciešamo palīdzību Igaunijas policijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!