Aizvadītajā nedēļas nogalē Ogrē visas pilsētā esošās policijas ekipāžas iesaistījušās kāda spītīga šofera ķeršanā, kurš, bēgot no likumsargiem, teju notriecis policistu un kuru apturēt izdevies, vien bloķējot krustojumu.

Kā vēsta portāls "Fakti.lv", 30.maijā pulksten Ogres novada pašvaldības policijas ekipāža saņēmusi izsaukumu uz Mālkalnes prospektu Ogrē, kur kāds, iespējams, iereibis šoferis ar automašīnu "Škoda" izbraucis no veikala "Sonāte" stāvvietas.

Pamanot policistus, autovadītājs kāpinājis ātrumu un apstājies tikai pēc vairākkārtēja pieprasījuma Brīvības un Suntažu ielas krustojumā. Tomēr brīdī, kad viņš aicināts pārbaudīt alkohola koncentrāciju izelpā, sācis braukt, teju aizķerot kārtības sargu.

Policijas ekipāža sākusi pakaļdzīšanos, par notikušo ziņojot arī Valsts policijas dežurantam un lūdzot piesaistīt papildspēkus. Bēgļa tveršanā iesaistītas visas pilsētā esošās policijas ekipāžas.

Kā vēsta, "Fakti.lv" pakaļdzīšanās laikā automašīnu ātrums krietni pārsniedzis 100 kilometrus stundā. Bēglis notverts, bloķējot autoceļa Tīnūži-Koknese krustojumu ar Kalnājiem, pulksten .

Automašīnas salonā atradušies trīs vīrieši. Iereibušais autovadītājs - 1966.gadā dzimis Ogres novada iedzīvotājs - aizturēts, pielietojot fizisku spēku un speclīdzekļus.

Transportlīdzeklī atradušies arī 1984.gadā un 1985.gadā dzimuši Ogres novada iedzīvotāji, kas arī bijuši kunga prātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!