Ceturtdien, 1. augustā, pēc "Riga FC" un Polijas čempionvienības Glivices "Piast" spēles pie ātrās ēdināšanas restorāna "McDonald's" aizturēts viens poļu līdzjutējs, kurš atkailinājās un aiztika savus dzimumorgānus, portālu "Delfi" informē Rīgas pašvaldības policijā.

Vīrietis pamanīts ap pulksten 23 Rīgas pašvaldības policijas videonovērošanas centrā, un, tā kā viņš atkailinājās un aiztika savus dzimumorgānus publiskā vietā, kārtības sargi nolēma viņu aizturēt, kas notika brīdī, kad viņš jau bija iegājis ēstuvē.

Vīrietis sākotnēji piekritis sekot policistiem, bet, esot ārpus restorāna, metās bēgt. Viņam "palīgā" steidzās vēl kāds līdzjutējs, kurš meta tukšu pudeli, tādējādi mēģinot aizkavēt kārtības sargus. Tiesa, drīz vien bēglis jau bija notverts, savukārt vīrieti, kurš meta pudeli, aizturēja Valsts policija.

Kārtības sargiem noformējot visus nepieciešamos dokumentus, policijas busiņam aizmugurē piezagās kāds cits poļu līdzjutējs un mēģināja atvērt aizmugures durvis, lai atbrīvotu aizturēto biedru. Arī šis vīrietis ir aizturēts.

Visiem trim poļiem sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par sīko huligānismu un piemēroti naudas sodi 150, 200 un 250 eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!