Rīgas pašvaldības policija aizturējusi kādu britu tūristu, kurš dzērumā uzrāpies uz kādas stāvēšanai novietotas automašīnas, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldības policijā.

16. janvārī neilgi pirms pulksten 4 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki netālu no tirdzniecības centra "Galerija Centrs" pamanījuši trīs vīriešus, kuri, savstarpēji grūstoties, devās Centrālās stacijas virzienā. Viens no vīriešiem uzrāpies uz kāda stāvēšanai novietota transportlīdzekļa un pārgājis tam pāri. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas ekipāža.

Ar pilsētas videonovērošanas centra darbinieku palīdzību vīrieši atrasti un apturēti Audēju ielā. Sākotnēji tūristi nolieguši savas darbības, taču vēlāk, izskaidrojot ka vecpilsētā tiek veikta videonovērošana, viņi atzinuši, ka viens no viņiem uzrāpies uz automašīnas.

Vienlaikus pie stāvēšanai novietotās automašīnas nosūtīta vēl viena policijas ekipāža, kuras darbinieki, apskatot transportlīdzekli, konstatējuši, ka auto nav nodarīti bojājumi. Līdz ar to Valsts policijas palīdzība nav bijusi nepieciešama.

Pārkāpējam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 200 eiro apmērā. Tūrists ar bankas karti sodu samaksājis uz vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!