Foto: Pixabay

Trešdien uz ceļa GulbeneSmiltene notikusi divu auto sadursme, kurā dzīvību zaudējušas divas sievietes un 11 gadus vecs bērns, informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieces palīdze Ilze Ungure.

Traģiskais negadījums noticis pulksten 13:40, kad 1967. gadā dzimis kravas auto vadītājs izbrauca no mazāk svarīga ceļa, nedodot ceļu vieglajai automašīnai "Audi 100". Kravas auto šoferis vadījis kādam Smiltenes uzņēmumam piederošu MAZ markas auto. Kravas auto šoferim nav autovadītāja apliecības.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta "Audi" vadītāja un automašīnā esošs bērns, bet 2004. gadā dzimusi meitenīte un 1996. un 1938. gadā dzimušas sievietes gājušas bojā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola pastāstīja, ka negadījumā cietušajam piecus gadus vecajam bērnam konstatēta galvas trauma un rokas lūzums, bet 38 gadus vecajai sievietei - vispārēji ķermeņa sasitumi un krūškurvja trauma, vēsta aģentūra BNS.

Cietušie nogādāti Vidzemes slimnīcā un viņu stāvoklis raksturojams kā stabils.

Tā kā visām bojāgājušajām bijis vienāds uzvārds, Ungure secināja, ka viņas bijušas no vienas ģimenes, ziņo aģentūra LETA. Kravas automašīnas šoferim nav bijušas autovadītāja tiesības, taču alkohola reibums viņam nav konstatēts. Šis šoferis patlaban ir aizturēts.

Policija strādā notikuma vietā un skaidro negadījuma apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!