Trešdien pēc pulksten 15 Rīgas Pašvaldības policija Valsts policijā par mobilā tālruņa zādzību atkārtoti nogādāja vīrieti, kurš nepilnas četras stundas pirms tam jau bija mēģinājis apzagt gājējus 13.janvāra ielas tunelī, portālu "Delfi" informēja Rīgas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.

Ap pulksten 11 policija 13.janvāra ielas tunelī aizturēja vīrieti, kurš bija mēģinājis apzagt kādu sievieti, no somas izvelkot personīgās mantas. Sieviete bija gatava liecināt, tādēļ cietusī un aizturētais vīrietis nogādāti Valsts policijā.

Pēc pulksten 15 pilsētas Videonovērošanas centra darbinieki 13.janvāra ielas tunelī atpazina vīrieti, kurš dienas pirmajā pusē jau tika aizturēts par zādzības mēģinājumu. Novērojot vīrieti, radās aizdomas par viņa nodomiem veikt atkārtotu zādzību. Pulksten 15.23 piefiksēts, kā zaglis, sekojot kādam garāmgājējam, no mugursomas izņem naudas maku un mobilo tālruni.

Informācija nekavējoties nodota policijas patruļai, kas, sekoja vīrietim, kurš ārpus tuneļa novilka virsjaku un kreklu, paliekot puskails. Pamanot policistu tuvošanos, vīrietis metās bēgt, taču tika aizturēts ar visiem lietiskajiem pierādījumiem – nozagto naudas maku un mobilo tālruni.

Aizturētais, 1975.gadā dzimušais vīrietis, atkārtoti nogādāts Valsts policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!