Foto: LETA
Pirmdienas pēcpusdienā Ceļu policija ar netrafarēto automašīnu apturēja kādu 1973. gadā dzimušu automašīnas "MB E220" vadītāju, kurš Viesītes novadā traucās ar ātrumu 181 kilometrs stundā.

Pārgalvīgo autovadītāju likumsargi pamanīja pēc pulksten 15.30 Viesītes novadā, Rites pagastā, ceļa posmā Vecumnieki – Nereta – Subate 75. kilometrā.

Automašīna traucās ar ātrumu 181 kilometrs stundā, lai gan atļautais ātrums šajā posmā bija 90 kilometri stundā.

Savukārt 26. maijā, pēc pulksten 21.30, izmantojot netrafarēto policijas automašīnu, braukšanas ātruma pārkāpējs apturēts arī Iecavā, Rīgas ielā. 1979. gadā dzimušais automašīnas "BMW 320" vadītājs brauca ar ātrumu 102 kilometri stundā, lai gan atļautais braukšanas ātrums bija 50 kilometri stundā.

Valsts policija aicina automašīnas vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai pašu automašīnas vadītāju, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

Tāpat policija informē, ka aktīvi turpina uzraudzīt ceļu satiksmes drošību, izmantojot netrafaretās policijas automašīnas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!