Foto: Mango
Aizvadītas nedēļas nogalē Viļānos kāds vīrietis sašāvis kaimiņieni un pēc tam izdarījis pašnāvību, informēja Valsts policijā (VP).

Saskaņā ar VP sniegto informāciju cietusī šobrīd atrodas slimnīcā.

Sestdienas rītā VP Latgales reģiona pārvaldes dežūrdaļā saņemta informācija, ka slimnīcā no Viļāniem smagā stāvoklī nogādāta 1963. gadā dzimusi sieviete, kurai konstatētas divas šautas brūces vēdera un krūšu kurvja rajonā.

Kamēr ārsti cīnījušies par sašautās sievietes dzīvību, likumsargi devušies uz notikuma vietu, kur, precizējot sākotnējo informāciju, noskaidrojuši uzbrucēja personību. Jau pēc brīža 1965. gadā dzimušais aizdomās turamais tika atrasts savā dzīvesvietā ar šautu brūci galvā.

Turpat atrasta un izņemta nereģistrēta pistole un munīcija.

Pēc sākotnējās informācijas vīrietis todien īsi pirms pulksten 9:00 ieradies kaimiņienes mājā, sašāvis viņu un devies prom. Cietušajai izdevies lūgt palīdzību netālu dzīvojošajiem kaimiņiem. Saskaņā ar policijas rīcībā esošo informāciju iespējamais nozieguma motīvs varētu būt nesaskaņas kaimiņu savstarpējās attiecībās.

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu pēc Krimināllikuma 12. nodaļas "Nonāvēšana", un ir nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!