Foto: stock.xchng
Lielvārdes novada Jumpravā vilcienu satiksme, kas sestdienas rītā bija traucēta notikušās sadursmes dēļ starp kravas vilcienu un automašīnu, atjaunota, atsevišķi vilcienu reisi gan vēl kādu laiku nedaudz kavēsies.

"Latvijas Dzelzceļa" sabiedrisko attiecību vadītājs Māris Ozols pastāstīja, ka negadījumā bojāta kravas vilciena lokomotīve un dzelzceļa kontakttīkls, tādēļ vilcienu satiksmi nevarēja atjaunot uzreiz. Līdz ar to vairākas stundas kavējas gan starptautiskie vilcieni Maskava-Rīga un Sanktpēterburga-Rīga, gan vairāki iekšzemes pasažieru vilcieni.

Tomēr pakāpeniski vilcienu satiksme atjaunota, lai gan atsevišķi vilcienu reisi vēl var kavēties, informēja dzelzceļa uzziņu dienests.

Informāciju par izmaiņām vilcienu grafikos var gūt pa tālruni 1181,

Jau vēstīts, ka Jumpravā piektdien agri no rīta uz dzelzceļa pārbrauktuves notikusi sadursme starp kravas vilcienu un automašīnu. Negadījumā cietis auto vadītājs, informēja Valsts policijas pārstāve Linda Neimane-Zobena.

Informāciju par negadījumu policija saņēmusi plkst. 6.43. Sadursme notikusi starp kravas vilcienu, kurš braucis Rēzeknes virzienā, un "Volvo XC70". Negadījumā cietis "Volvo" vadītājs - aptuveni 50 gadus vecs vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā. Policijas darbinieki noskaidro negadījuma iemeslus un cietušā personību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!