Foto: F64
Divi vīrieši, uzdodoties par kabeļtelevīzijas firmas darbiniekiem, Rīgā ar viltu iekļuva kāda pensionāra dzīvoklī un to apzaga, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Daiga Kondrāte.

Pagājušajā piektdienā ap pulksten 19 vienā pie viena no Dzilnas ielas dzīvokļiem pieklauvēja divi vīrieši un, uzdodoties par kabeļtelevīzijas firmas darbiniekiem, iekļuva mājoklī. Vīrieši nozaga naudu un kredītkartes pensionāram, kurš tobrīd mājās atradās viens.

Abi vīrieši apmānīja dzīvokļa īpašnieku, sakot, ka vēlas pārbaudīt kā darbojas televīzija un internets. Pensionārs ielaidis abus vīriešus dzīvoklī, pacienājis ar kafiju, taču viens no krāpniekiem paspējis nemanot nozagt maku ar naudu un kredītkartēm. Tā zādzību pensionārs atskārta tad, kad abi vīrieši bija prom.

Rīgas policijā sākts kriminālprocess par zādzību nelielos apmēros un tiek meklēti abi aizdomās turētie vīrieši. Policija aicina atsaukties aculieciniekus, kā arī atgādina uzmanīties no nepazīstamām personām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!