Foto: Valsts policija
Policija meklē vīrieti, kurš ar internetā sludinājumu palīdzību iepazinies ar sievietēm, ieguvis viņu uzticību un vēlāk apzadzis, portālu "Delfi" informēja policija.

Policijai ir aizdomas, ka vīrietis šādā veidā varētu būt apkrāpis vairākas sievietes no dažādām Latvijas pilsētām. Policija lūdz atsaukties ikvienu, kam ir zināma attēlā redzamā vīrieša atrašanās vieta.

Šā gada marta beigās Valsts policijas Rīgas reģiona Latgales iecirknī vērsās kāda sieviete, ziņojot, ka internetā viņa iepazinusies ar kādu vīrieti. Ar iepazīto vīrieti viņa apmeklējusi kino, bet nākamajā dienā satikusies vēlreiz un vakarā vīrieti uzaicinājusi pie sevis ciemos. Nākamajā rītā pēc vīrieša aiziešanas cietusī sieviete konstatēja, ka viņai ir nozagta somiņa ar naudu, dokumentiem un mobilo tālruni.

Policisti par notikušo uzsāka kriminālprocesu un izmeklēšanas laikā noskaidroja, ka vīrietis iepazīšanās portālā bija reģistrējies ar svešu vārdu, izmantojis svešu fotogrāfiju, kas ir līdzīga viņam.

Likumsargi noskaidroja, ka iespējamais vainīgais ir 1984. gadā dzimis, agrāk netiesāts vīrietis. Policistiem ir aizdomas, ka meklējamais vīrietis līdzīgā veidā varētu būt apzadzis vairākas sievietes arī no citām Latvijas pilsētām.

Ikvienu, kas ir cietis no attēlos redzamā vīrieša likumpārkāpumiem, kā arī ikvienu, kam ir kāda informācija par attēlos redzamā vīrieša atrašanās vai uzturēšanās vietām, policija aicina nekavējoties ziņot, zvanot uz tālruņu numuriem: 67086328, 67086330, 67086302 vai 112.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!