Foto: PantherMedia/Scanpix

Svētdien, 23. novembrī, Valsts policijas darbinieki Jūrmalā aizturējuši vīrieti, kurš kādas Jūrmalas viesnīcas resotrānā paēdis pusdienas par 80 eiro un, cenšoties apkrāpt viesmīli, mēģinājis aiziet nesamaksājis rēķinu.

Kā portālu "Delfi" informēja Valsts policijā, vīrietis centies apkrāpt viesmīli, lūdzot rēķinu pievienot viesnīcas numuriņam, kurā viņš it kā dzīvojot.

Pārbaudot numuriņā piereģistrētās personas, viesmīlis secināja, ka tajā neviens nedzīvo un par to informēja arī klientu. Aizbildinoties, ka sajaucis numuriņus, krāpnieks nosauca citu numuru.

Arī šoreiz krāpnieka minējums bijis neveiksmīgs, jo izrādījās, ka arī tur neviens nedzīvo. Aizdomās par krāpniecību viesmīlis izsauca policiju.

Policisti aizturēja 1974. gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par krāpšanām. Patlaban vīrietis atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par krāpšanu nelielos apmēros. Par to var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai ar naudas sodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!