Foto: RPP
Pirmdienas vakarā kāds iereibis kramplauzis centies ielauzties dzīvoklī, tomēr turpat kāpņu telpā aizmidzis blakus maisam, skrūvgriezim un nolauztai loga palodzei, informē Rīgas pašvaldības policija (RPP).

Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēmuši izsaukumu Daugavgrīvā, kur ievērots kāds vīrietis, kurš, iespējams, cenšas apzagt daudzdzīvokļu nama kāpņu telpu.

Policisti, ierodoties notikuma vietā, pamanīja, ka nama ārdurvīm ir izņemta ieejas durvju kodu slēdzene. Kāpņu telpā, pie kāda dzīvokļa durvīm pamanīts aizmidzis vīrietis, kuram blakus atradās maiss, skrūvgriezis un nolauzta loga palodze.

Likumsargi vīrieti pamodināja un jautāja, ko viņš kāpņu telpā dara. Manāmi iereibušais kungs atbildēja, ka atnācis sasildīties. Sarunas laikā vīrietis nespēja nostāvēt kājās un neorientējās apkārtnē.

Pēc brīža pie policistiem pienāca nama iemītniece, kura paskaidroja, ka viņas vīrs izsaucis policiju, jo redzējis, kā iereibušais kungs nolauž starp loga palodzi. Pēc tam vīrietis ar skrūvgriezi centies uzlauzt blakus esošā dzīvokļa durvis, bet tas neesot izdevies. Pēc neveiksmīgā dzīvokļa uzlaušanas mēģinājuma vīrietis turpat pie durvīm aizmidzis.

Pieņemts lēmums izsaukt Valsts policijas darbiniekus, kuri pārņēma darbu notikuma vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!