Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļas nogalē Zemgalē fiksētas vairākas zādzības – garnadži, apzogot īpašumus, piesavinājušies dažādus instrumentus, sadzīves mantas, kā arī čuguna krāsniņu, veļas mašīnu un jumta loksnes, portālam "Delfi" pavēstīja Valsts policijas (VP) pārstāve Dace Kalniņa.

11. februārī Tukumā, Slocenes ielā, atlaužot garāžu, iekļūts iekšā un no tās nozagts motorzāģis "Bosch", nivelieris un automašīnas akumulatora lādētājs. Nodarīts materiālais zaudējums 355 eiro apmērā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Savukārt Tukuma novada Slampes pagastā 12. februārī, atlaužot piekaramo atslēgu, iekļūts garāžā, no kuras nozagts metināšanas iekārta "Telwin" 500 eiro vērtībā un zāģis "Stihl" 50 eiro vērtībā.

Tajā pašā dienā Dobeles novada Auru pagastā, sabojājot logu, iekļūts mājā, no kuras nozagtas dažādas mantas – muzikālais centrs, perforators "Bosch", veļas mazgājamā mašīna "LG" un citas mantas kopumā 1563 eiro vērtībā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Tāpat laikā no 21. janvāra līdz 11. februārim Dobeles pagastā lauksaimniecības ēkām izzāģētas un nozagtas jumta metāla konstrukcijas.

Savukārt svētdien Bauskā iekļūts kādā dzīvoklī un no mājvietas nozagta čuguna krāsniņa 250 eiro vērtībā un skārda skurstenis 40 eiro vērtībā. Tajā pašā dienā Iecavas pagastā no konteinera nozagts zāģis, slīpmašīna, perforators un citi elektroinstrumenti.

Laikā no 10. līdz 11. februārim Pļaviņās, atlaužot ieejas durvis, iekļūts pirts ēkā un no tās nozagti dažādi pirts piederumi – šampūni, pirts cepures, pirts kausiņš un citi priekšmeti. Nodarīts materiālais zaudējums 91 eiro apmērā.

Visos gadījumos par zādzībām uzsākti kriminālprocesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!