Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Trešdien, 7. septembrī, Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēmuši informāciju par agresīvi noskaņotu vīrieti ar nazi kādā Ziepniekkalna daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldības policijā.

Notikuma vietā sastaptais izsaucējs kārtības sargiem pastāstījis, ka devies uz mājām un kāpņu telpā saticis kādu iereibušu vīrieti, kurš ar papīra nazi viņam uzbrucis un iegriezis kājā.

Izsaucējs bijis šokā un sākumā atteicies no mediķu palīdzības. Ņemot vērā zaudēto asiņu daudzumu, pašvaldības policisti tik un tā izsaukuši Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbiniekus.

Kamēr uz notikuma vietu braukuši mediķi cietušais pastāstījis, ka uzbrucējs aizbēdzis ģērbies kamuflāžas biksēs ar zaļu naģeni galvā. Turpat kāpņu telpā atrasts arī nolauzts papīra naža spals ar asinīm.

Kārtības sargi apsekojuši tuvāko apkārtni un pamanījuši aprakstam atbilstošu vīrieti, kuru aizturējuši un nogādājuši notikuma vietā. Cietušais pāridarītāju atpazinis, bet, pārmeklējot aizturēto, pie viņa atrasts arī uzbrukuma ierocis.

Vīrietis savas rīcības motīvus pašvaldības policistiem nepaskaidroja. Aizturētais nogādāts Valsts policijā, bet cietušais hospitalizēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!