Foto: Shutterstock

Otrdien, 16. augustā, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki devušies uz izsaukumu Ziepniekkalnā, kur izcēlies ģimenes konflikts, portālu "Delfi" informēja pašvaldības policijā.

Notikuma vietā sastaptā izsaucēja pašvaldības policistiem stāstījusi, ka atnākusi mājās no darba, un iereibušais vīrs sācis konfliktēt, kļuvis agresīvs un sievieti pagrūdis. Ģimenes konfliktu vērojuši divi nepilngadīgi bērni. Jaunākais bērns pirms policijas ierašanās aizsūtīts pie vecmāmiņas.

Cietusī pastāstījusi, ka viņai vienā dzīvoklī ar agresīvi noskaņoto vīru esot bail atrasties. Kārtības sargi sievieti informējuši par iespēju nošķirt agresīvi noskaņoto vīru no ģimenes, taču sieviete atbildējusi, ka esot informēta par šādu iespēju, bet vēlējusies, lai vīru aiztur tikai uz neilgu laiku līdz viņš nomierinās.

Sastapts arī pats vaininieks, kurš, neskatoties uz policistu klātbūtni, turpinājis izturēties agresīvi pret savu sievu, solot par visu atdarīt. Vīrieša attieksme bijusi izaicinoša un necieņas pilna, kas robežojies ar roku vicināšanu.

Iereibušais kungs aizturēts un nogādāts dežūrdaļā. Tur pagaidu aizturēšanas telpā 43 gadus vecais vīrietis nomierinājies, pēc kā atbrīvots.

Pašvaldības policisti ar vīrieti pārrunājuši viņa rīcības iespējamās sekas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!