Foto: LETA
Latvijas Radio žurnālists Aidis Tomsons piektdien Garkalnes novada mežā uzgājis sievietes līķi, portālam "Delfi" apstiprināja pats Tomsons.

Kā portālam "Delfi" norādīja Tomsons, policijas pārstāvji ir ieradušies notikuma vietā.

Līķi mežā žurnālists uzgājis neilgi pirms pulksten 9 piektdienas rītā. Kā portālam "Delfi" pastāstīja žurnālists, sieviete atrasta Garkalnes novadā iepretim pārbrauktuvei, kur atrodas neliels mežs starp mājām.

Atrastā sieviete ir pensionāre, līdzi viņai bijusi pensionāra apliecība, kā arī zāļu receptes, kas datētas ar ceturtdienas, 10. decembra, datumu.

Tomsons pieļāva, ka sieviete ir nogalināta.

Notikuma vietā strādā Valsts policijas (VP) operatīvā grupa, skaidroja Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Portālam "Delfi" Valsts policijā sacīja, ka piektdien ap pulksten 9:00 likumsargi saņēmuši izsaukumu uz Garkalnes novadu. Zvanītājs policiju informējis, ka netālu no dzelzceļa sliedēm ieraudzījis sievietes līķi.

Notikuma vietā operatīvā grupa konstatējusi gados vecākas sievietes līķi ar redzamiem miesas bojājumiem. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess, kurā likumsargi izmeklēs notikušā apstākļus.

Tāpat Valsts policija dienesta pārbaudē izvērtēs policijas darbinieku reaģēšanas laiku pēc izsaukuma saņemšanas.

Jau ziņots, ka iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) pēc žurnālista Tomsona ieraksta sociālajā tīklā "Twitter", kurā viņš norādīja, ka policiju gaida jau vienu stundu un 15 minūtes, lūdzis VP veikt situācijas izvērtējumu un sniegt skaidrojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!