'Brīvbode':
multimākslinieces Janas Purmales brīvprātīgā rosīšanās
Dzīvesstila pieredzes apmaiņas projekta "Es daru tā!" vadītāja aktrise un kostīmu māksliniece Madara Botmane viesojas pie multimākslinieces Janas Purmales, kuras īpašā lieta ir brīvprātīgais darbs mantu maiņas un tikšanās vietā "Brīvbode".
"Man patīk vienkārši vairot prieku un smieklus šajā pasaulē. Esmu multimāksliniece, daru savu darbiņu ar prieku, lai arī tavās mājās un citur parādās jaukas, skaistas lietas," par sevi stāsta Jana.

Viņas īpašā lieta ir brīvprātīgais darbs mantu maiņas un tikšanās vietā "Brīvbode", kur notiek mantu apmaiņa. Kā tas notiek? "Tu atnes labu un kvalitatīvu apģērbu, rotaļlietu bērniem, sporta inventāru, traukus, grāmatas, žurnālus – pilnīgi jebko, ko tu gribētu atdot savai labākajai draudzenei. Nevis vienkārši draudzenei, bet labākajai draudzenei – lai nav kauns!" stāsta Jana.

Savukārt pret savu atnesto lietu tu vari izvēlēties vietā ko citu. Lietu klāsts ir plašs – sākot no remontam nepieciešamajiem piederumiem un beidzot ar dāmu galantēriju, taču visplašākais piedāvājums ir jaundzimušajiem un maziem bērniem.

Iepazīstieties ar video stāstu varoņu noderīgajiem ieteikumiem! Tie noteikti noderēs arī jums, lai draudzīgi sadzīvotu ar apkārtējo vidi.