Foto: F64
Referendums pagaidām norit bez būtiskiem starpgadījumiem un Valsts policijas (VP) darbiniekiem bijuši tikai divi izsaukumi, viens no tiem bijis iereibušu apmeklētāju savaldīšanai Skrīveros, informēja VP preses pārstāve Sintija Virse.

Skrīveros policija saņēmusi informāciju, ka vēlēšanu iecirknī ieradušās divas personas alkohola reibumā un traucē darbu. Kad ieradusies policija, viens no traucētājiem jau bija devies prom, bet otram - 1985.gadā dzimušajam vīrietim - noformēts protokols par atrašanos vēlēšanu iecirknī alkohola reibumā.

Arī Rīgā, Baltezera ielā, vēlēšanu iecirknī sestdien aizturēts 1969.gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā, kuram noformēts administratīvo pārkāpumu protokols.

Savukārt Rīgā, Pulkveža Brieža ielas rajonā esošajā Ziemeļu vēlēšanu iecirknī, policijas darbinieki aizklājuši aģitācijas plakātu, kurš atradies tuvāk par noteiktajiem 50 metriem no iecirkņa.

Jau ziņots, ka sestdienas rītā durvis vēruši visi 950 vēlēšanu iecirkņi Latvijā un sākusies balsošana referendumā par krievu valodas statusu. Balsošana ilgs līdz plkst.22.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!